Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία μας

Η NGU AGENTS είναι εταιρεία παροχής ασφαλιστικών προϊόντων η οποία ιδρύθηκε το 2017 από έμπειρους ανθρώπους του ασφαλιστικού χώρου και απαρτίζεται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να επιλύσουν την ανάγκη του συνεργάτη.

Οι άνθρωποί της, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες συνεργατών & πελατών, τις τάσεις και τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς προχώρησαν και δημιούργησαν σε συνεργασία με την BlueByte, ειδική εταιρεία σε προγράμματα Software στον ασφαλιστικό χώρο μία ηλεκτρονική πλατφόρμα πολυτιμολόγησης τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά προσαρμοσμένη στις πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Η NGU AGENTS, δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες της να έχουν συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Eυρωπαϊκή αγορά.

Η Αποστολή μας

Η NGU AGENTS δημιουργήθηκε για να αποτελέσει την εταιρεία πρότυπο και τον πυλώνα στήριξης που χρειάζονται όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές σε κάθε τους βήμα, παρέχοντάς τους επαγγελματικά εργαλεία, τεχνογνωσία και ποικιλία ασφαλιστικών προϊόντων, που θα τους βοηθήσουν να εστιάσουν στις ανάγκες των πελατών τους, κάνοντάς τους ανταγωνιστικούς και δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους.

 • Πολυτιμολόγηση
 • Εκτύπωση Προσφοράς
 • Έκδοση Συμβολαίου
 • Διαχείριση Χαρτοφυλακίου
 • Άμεση Εξόφληση Συμβολαίων

Μπορούμε να Βοηθήσουμε!

  Η N.G.U. Insurance Agents S.A. είναι εταιρεία παροχής ασφαλιστικών προϊόντων η οποία ιδρύθηκε το 2017 από έμπειρους ανθρώπους του ασφαλιστικού χώρου, απαρτίζεται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να επιλύσουν την ανάγκη του συνεργάτη.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Πίνδου 56-58, 15233 Χαλάνδρι, Αττική

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  (+30) 211 10 94 200

  EMAIL

  info@ngu-agents.gr